Teamspelers Bedrijven Softbal Toernooi 2016Teamplayers baseball 2016

Het bedrijven softbal toernooi 2016 wordt ook dit jaar weer georganiseerd door WHSC Winschoten. Het toernooi wordt gehouden vanaf 17.45 uur in het Winschoten Stadspark WHSC aan de Stikkerlaan 1A te Winschoten.

Op 17 juni strijden verschillende bedrijven om de felbegeerde eerste plaats die vorig jaar door het Ubbo Emmius Winschoten werd behaald.
Aan hen was het de taak onze wisselbokaal uit te breiden met een mooie creatie.
Het ODF OZMI team heeft vorig jaar de 4e plek behaald.

Gaat u de strijd dit jaar aan en beleeft u dit jaar die onvergetelijke avond!? Meld je aan. Aanmelding voor het ODF OZMI team kan via bovenstaande contact gegevens of via de OZMI facebook pagina (besloten groep). Ieder teamlid heeft recht op deelname aan het toernooi; snacks van de BBQ en deelname aan de, dit jaar voor het eerst georganiseerde, Homerun Derby!!

Ook voor de mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met de sport zijn enkele leuke activiteiten georganiseerd. Zo is bijvoorbeeld de slagkooi voor iedereen geopend!!

Ben jij een OZMI bewoner en wil jij deelnemen aan het ODF OZMI team tijdens de Bedrijven Softbal Toernooi, meld je dan aan via deze webpagina. Schroom dus niet om je aan te melden en speel mee.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen voor het ODF OZMI team gaan we bepalen hoeveel teams er aangemeld gaan worden.
1 Team bestaat uit 10 personen. Zijn er bijvoorbeeld >20 personen aangemeld gaan we 2 teams vormen.

Het bedrijven softbal toernooi 2016 wordt op 17 juni 2016 georganiseerd door WHSC Winschoten.

Ook dit jaar staat het gezellige toernooi van Nederland weer op de planning. Op 17 juni strijden verschillende bedrijven om de felbegeerde eerste plaats die vorig jaar door het Ubbo Emmius Winschoten werd behaald. Aan hen was het de taak onze wisselbokaal uit te breiden met een mooie creatie.

Gaat u de strijd dit jaar aan en beleeft u dit jaar die onvergetelijke avond!? Meld je aan via onderstaand contact formulier. Ieder teamlid heeft recht op deelname aan het toernooi; snacks van de BBQ en deelname aan de, dit jaar voor het eerst georganiseerde, Homerun Derby!!

Ook voor de mensen die nog geen kennis gemaakt hebben met de sport zijn enkele leuke activiteiten georganiseerd. Zo is bijvoorbeeld de slagkooi voor iedereen geopend!!