Retourneren LED Verlichting

Wilt u uw bestelde LED Lampen of LED Verlichting retourneren? Dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd om uw LED Lampen of LED Verlichting te retourneren. Zie onze Algemene voorwaarden

Zodra u uw LED lampen of LED Verlichting wilt retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen.

Het Retourneren kan tot 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling. Wilt u uw product retourneren, dat kan binnen 14 dagen.

Zodra de producten retour, in goede staat en in de originele verpakkingen retour zijn ontvangen, dan krijgt u uw aankoop bedrag retour. Ontvangt u liever een tegoedbon, dan kan dat ook . U kunt in het retourformulier aangeven of u het aankoopbedrag of een tegoedbon retour wilt ontvangen.


Heeft u iets besteld, waar u niet tevreden over bent, dan kunt u binnen 14 dagen uw producten retourneren.

Het retourneren van een bestelling is voor rekening, consument. Dit houdt in, dat de retourkosten voor rekening zijn van de consument.

Heeft u uw producten/bestelling gratis laten verzenden/ontvangen dan wordt het verzendbedrag bij retourneren in rekening gebracht bij consument.

Wilt u uw bestelling retourneren, omdat u een verkeerde bestelling heeft ontvangen? Dan zal het te Retourneren bedrag worden voldaan door Onderneming.

Heeft u een bestelling die u wilt retourneren? Ga dan hier naar het retour formulier.