Privacy statement

Mei 2018
ODF (Own Design Furniture) en haar groepsmaatschappijen (hierna samen aangeduid als: ODF) bieden veel verschillende led verlichtingsproducten Door de aard van onze dienstverlening heeft ODF bepaalde gegevens van jou.
Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening persoonlijk, eenvoudig en betrouwbaar is. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en onze diensten zo veel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften.
Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij weten welke producten en diensten van ODF je gebruikt. Ook als je niet al je producten en diensten van ODF afneemt. Daarom koppelen wij de informatie die wij hebben aan onze overige bedrijven. Daardoor kunnen we jouw vragen, meldingen (bijv. over een klacht), snel en goed oppakken.
ODF informeert jou graag persoonlijk en op het moment dat het voor jou relevant is. Deze informatie kan bestaan uit tips over producten die je gebruikt, nieuwsbrieven of interessante aanbiedingen. We sturen je bijvoorbeeld een e-mail met een persoonlijke aanbieding. Als je meerdere diensten of producten bij ons afneemt, dan kunnen daar voordelen aan verbonden zijn. Een voorbeeld daarvan is ODF duurzaam pakket. Wij vertellen je graag meer over deze voordelen. Ook daarvoor verwerken we je gegevens.
Bij de verwerking van je gegevens staat jouw belang voorop! Jij moet er iets aan hebben.
Onze belofte:
• ODF is zorgvuldig met je gegevens. Je kunt erop rekenen dat jouw gegevens bij ODF veilig zijn en dat wij ons houden aan de wet.
• Wij kijken niet naar de inhoud van communicatie.
• Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden.
• Wij informeren je over het gebruik van je gegevens en bieden je simpele mogelijkheden om je gegevens en privacy-keuzes in te zien en aan te passen.
• Jij bepaalt wat er met je gegevens gebeurt. Wij respecteren de keuzes die je over je privacy hebt gemaakt.
Diensten en jouw rechten
In dit privacy statement hebben wij voor jou op een rij gezet hoe we omgaan met je persoonsgegevens. Je kunt hierin lezen welke gegevens wij van je verwerken en welke invloed je daar zelf op hebt. Dit privacy statement is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Een overzicht hiervan vind je hieronder.
Dit privacy statement geldt voor alle gegevens die ODF van je verwerkt voor de producten en diensten die ODF in en buiten Europa op de markt brengt. Het statement is voor alle klanten die de producten van ODF afnemen. En voor alle gebruikers van de websites van ODF.