ODF

ODF Own Design LED lampen & LED Verlichting GU10, MR16 snel stroom besparen zelfvoorzienend leven 12v24v dimmen kopen odf-led.nl Groningen

ODF (Own Design ) LED lampen & LED Verlichting

Own-Design-LED is gevestigd in de provincie Groningen Nederland

Own Design-LED ontwikkelt, verkoopt en verhuurt led verlichting sinds 2009.
LED lampen voor zelfvoorzienend wonen en leven het nu gaat om 12 VDC; 24 VDC;110VAC en 230 VAC led verlichting van LED-ODF levert: 

Voertuigverlichting, – Beursverlichting, Boten verlichting, Camper verlichting, Caravanverlichting, – Elektrische rolstoelverlichting, Huizen verlichting, – Kantoorverlichting, Evenementen verlichting- Tuinverlichting- Winkel verlichting enz

Sinds 2009 is ODF gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige Led lampen. Ons sterke punt is dat wij zelf lampen en lichtkleuren ontwikkelen en dat in verschillende Voltage en Wattage. Voor praktisch elke bestaande fitting of Wattage heeft ODF-LED een Led lamp in het assortiment. U kunt uw huidige armatuur blijven gebruiken. Oude lamp eruit en nieuwe Led lamp van ODF er in en begin direct met besparen. In onze webshop vind u onze Led lampen maar ook de toebehoren zoals speciale led dimmers en verloopstukjes. Tevens verkopen wij verschillende led slangen en strips eventueel met afstandbediening om te variëren in kleur en snelheid. Ook voor de huur van feestverlichting of led bomen kunt u bij ODF terecht. Wij staan voor iedereen klaar, particulier of zakelijk.

Waarom energiezuinige Led lampen van ODF?

Het energieverbruik is één van de eerste dingen waarop bespaart kan worden en dat kan heel goed met de led lampen van LED-ODF. Immers: Wat is het eerste wat je doet als je een vertrek binnenkomt? Het licht aandoen! Heeft u oude armaturen waarvoor u nog geen led lamp heeft gevonden, meld u dan bij ons. Wij denken graag met u mee om voor u een led lamp op maat te ontwikkelen. Wij zitten niet stil, we hebben veel ideeën en gaan steeds verder in het bedenken, ontwikkelen en het op de markt brengen van producten die betrekking hebben op het besparen. Ideeën zijn er in overvloed.

ODF is continu op zoek naar de beste materialen en middelen om onze hoogwaardige led lampen te ontwikkelen. Het testen van de led lampen en het certificeren hoort hier uiteraard ook bij, zodat wij onze led lampen in de beste kwaliteit op de markt kunnen brengen.

ODF gaat voor kwaliteit en tevreden klanten. Onze led lampen zijn ook zeer geschikt in combinatie met zonnepanelen, voor nóg meer besparing! Op afspraak kunt u onze showroom bezichtigen en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om samen te kijken wat u besparen kunt met de Led lampen van ODF. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga hier naar alle ODF’s LED Lampen & LED Verlichting

                                  Bij ODF krijgt u altijd “Groen” licht