ODF – Own Design Furniture

ODF LED verlichting voor zowel zakelijk als particulier gebruik!

Van harte welkom bij ODF- Own Design Furniture! Waar anderen problemen zien, gaat ODF de uitdaging aan! Mocht de door u gewenste LED verlichting nog niet op de markt zijn, dan gaan wij het ontwikkelen! We maken van uw vintagematerialen nieuwe verlichting. Dus hebt u op zolder, in de kelder of in de garage nog oude armaturen staan waar u niks meer aan doet, niet weggooien. ODF gaat graag voor u aan de slag om deze armaturen een nieuw leven in te blazen.
ODF is een Nederlands bedrijf, met als standplaats Winschoten in de provincie Groningen. De eenmanszaak is in 2009 opgericht door Diana van Beers. Alles op het gebied van LED lampen, LED verlichting en toebehoren wordt via de website aangeboden. ODF levert zowel aan bedrijven als aan particuliere klanten in geheel aan heel Europa en daarbuiten. In de LED verlichting webwinkel van ODF kunt u al heel veel soorten LED lampen en LED verlichting in heel veel verschillende kleuren (kelvin) bestellen. Staan de specificaties van de LED verlichting zoals het type, vermogen, lichtkleur van de lamp er niet bij, dan kunt u altijd contact met ODF opnemen. Bestellingen bestemd voor klanten in Nederland, gedaan via onze website, worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden. Tenzij anders met u afgesproken of vermeld op de LED verlichting website. ODF levert aan heel Europa en buiten Europa.
Voor speciale opdrachten, op het gebied van LED verlichting, kunt u uitstekend bij ODF in Winschoten, Groningen terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord hierover. Of het nu gaat om het vervangen van TL lampen, PAR lampen, halogeenlampen door LED, of om het ombouwen van bestaande armaturen, hiervoor kunt u uitstekend bij ODF in Winschoten terecht. ODF te Winschoten, bouwt uw oude armaturen om en geeft ze een tweede leven. Mocht u iets bijzonders in huis willen hebben, u kunt bij ODF ook speciale LED armaturen laten ontwikkelen.
Het idee achter ODF is, op professionele wijze, Nederlandse kwaliteitsproducten op een duurzame wijze te ontwerpen en creëren. De focus ligt op het gebied van LED lampen en LED verlichting, waarin wordt gezocht naar een duurzame oplossing. Hierdoor hoeft u in veel gevallen uw armaturen niet te vervangen, wat weer geld maar ook veel afval scheelt. LED verlichting is energiebesparend en veel milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. Dit past geheel in de Duurzaamheidtrend die al enige tijd wereldwijd gaande is. Maar zeg nou zelf; we willen toch allemaal milieuvriendelijk bezig zijn en geld besparen?
Hoewel de provincie Groningen niet voor iedereen naast de deur ligt, kan alles op het gebied van LED verlichting, op aanvraag, gerealiseerd worden.
Nieuwsgierig geworden of gewoon benieuwd wat voor u het beste plan van aanpak is. Neem vrijblijvend contact op met Diana van ODF, Winschoten. Ook kunt u een afspraak maken om ODF in Winschoten, Groningen eens te bezoeken. Neem dan ook eens een kijkje in onze showroom. We kijken samen met u naar de beste oplossing om te besparen op uw energiekosten.

Leave a Reply