ODF

Led verlichting, led lampen & RVS producten op maat gemaakt, sinds 2009. ODF heeft een bedrijf aan huis gevestigd in Winschoten (OZMI) en wij bedienen zowel de zakelijke- als de particulieren die energie willen besparen door gebruik te maken van led verlichting en led lampen. Besparen begint immers met de verlichting vervangen door led verlichting.

ODF – Own Design Furniture! Daar waar anderen problemen zien, gaat ODF de uitdaging aan! 
Mocht de door u gewenste LED verlichting nog niet op de markt zijn, dan gaan wij het ontwikkelen! 
We maken van uw vintagematerialen nieuwe verlichting. Dus hebt u op zolder, in de kelder of in de garage nog oude armaturen staan waar u niks meer mee doet, niet weggooien. 
ODF gaat graag voor u aan de slag om deze armaturen een nieuw leven in te blazen.

ODF is een Nederlands bedrijf, met als standplaats Winschoten in de provincie Groningen. 
De eenmanszaak is in 2009 opgericht door Diana van Beers. 
Alles op het gebied van LED lampen, LED verlichting en toebehoren wordt via de website aangeboden.
Het idee achter ODF is, op professionele wijze, Nederlandse kwaliteitsproducten op een duurzame wijze te ontwerpen en creëren. 
De focus ligt op het gebied van LED lampen en LED verlichting, waarin wordt gezocht naar een duurzame oplossing.
Hierdoor hoeft u in veel gevallen uw armaturen niet te vervangen, wat weer geld maar ook veel afval scheelt.
LED verlichting is energiebesparend en veel milieuvriendelijker dan traditionele verlichting.
Dit past geheel in de Duurzaamheidtrend die al enige tijd wereldwijd gaande is. 
Maar zeg nou zelf; we willen toch allemaal milieuvriendelijk bezig zijn en geld besparen?

ODF levert zowel aan bedrijven als aan particuliere klanten in heel Europa en daarbuiten. 
In de LED verlichting webwinkel van ODF kunt u al heel veel soorten LED lampen en LED verlichting in veel verschillende kleuren (kelvin) bestellen.
Mochten de specificaties van de LED verlichting zoals het type, vermogen of de gewenste lichtkleur van de lamp niet op de website vermeld staan, dan kunt u altijd contact met ODF opnemen.
Bestellingen bestemd voor klanten in Nederland, gedaan via onze website, worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden.
Tenzij het product niet voorradig is of u de levering op een ander moment wenst.

Ook voor speciale opdrachten, op het gebied van LED verlichting, kunt u uitstekend bij ODF in Winschoten, Groningen terecht. 
Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Of het nu gaat om het vervangen van TL lampen, PAR lampen of halogeenlampen door LED, of om het ombouwen van bestaande armaturen.
ODF te Winschoten staat graag voor u klaar. 
ODF te Winschoten, bouwt uw oude armaturen om en geeft ze een tweede leven. Mocht u iets bijzonders in huis willen hebben; u kunt bij ODF ook speciale LED armaturen laten ontwikkelen.

Hoewel de provincie Groningen niet voor iedereen naast de deur ligt, kan alles op het gebied van LED verlichting, op aanvraag, gerealiseerd en bezorgd worden.

Nieuwsgierig geworden of gewoon benieuwd wat voor u het beste plan van aanpak is. Neem vrijblijvend contact op met Diana van ODF. Ook kunt u een afspraak maken om ODF in Winschoten, Groningen eens te bezoeken. 
Neem dan ook eens een kijkje in onze showroom!