G4 led lampen

LED G4 Steeklampen, ook wel Priklampjes genoemd, zijn kleine G4 lampen waarvan de pinnetjes 4mm uit elkaar staan. G4 lampen werken in de meeste huishouding op 12V. Daarom dient er een transformator / omvormer van 12 Volt vóór de G4 lampjes aangesloten te worden.
De ouderwetse G4 halogeen lampen worden ontzettend heet, hebben een korte levensduur, rondom de spots worden ze vaak zwart en kunnen door de warmte brand veroorzaken. Stap daarom over op de LED van ODF.
De G11 (ODF Own Design) LED lampje vervangt een G4 halogeen lampje en werkt op 12 Volt. De G11 led lamp is geschikt voor draadsysteem verlichting, inbouwspots, opbouwspots, hanglampen en vloerlampen. De G11 LED is speciaal door ODF ontwikkelt als vervanger voor het G4 halogeen steeklampje.
De G12 LED lamp (ODF Own Design) werkt op 12 Volt en is ter vervanging van de G4 halogeen lamp en is geschikt voor draadsysteem verlichting, vloerlampen hanglampen en wandlampen die werken op 12 Volt. Deze G12 LED lamp is speciaal ontwikkelt door ODF als vervanger van het G4 halogeen priklampje.
ODF heeft G4 LED lampjes ontwikkelt die geschikt zijn voor 12 Volt én voor 24 Volt systemen. De G20 led lampjes (ODF Own Design) zijn speciaal ontwikkelt door ODF, zodat deze het G4 halogeen lampje vervangt (G20 LED). De G20 LED is geschikt voor zowel 12 Volt als 24 Volt in 1 LED lamp (G20). Deze G20 led lamp is ontwikkelt voor inbouwspots en opbouwspots voor Boot verlichting, Camper verlichting, Caravan verlichting, afzuigkap verlichting, serre verlichting, carport verlichting en badkamer verlichting. Deze G20 LED lampjes, die de G4 halogeen lampjes vervangt (G20 LED) kunnen spanningen verdragen van 8 Volt tot 30 Volt. Dit om piekspanningen, zoals op een boot op te kunnen vangen. Deze G4 (G20) LED lampjes kunnen ook gebruikt worden in combinatie met SOLAR systemen, hierdoor zeer geschikt voor zelfvoorzienend leven. Het vervangen van de ouderwetse G4 glazen halogeenlampen vervangen door LED is veel eenvoudiger dan het vervangen van halogeen naar halogeen steekfitting. De G20 LED is speciaal ontwikkelt dat deze in een inbouw of opbouwspot past. En wordt horizontaal gemonteerd. Door op LED over te stappen, wordt er bespaart op energiekosten en de G4 vervangende LED lampjes gaan langer mee dan de traditionele G4 halogeen lampjes.
Het vervangen van de G4 Halogeen lampen naar G20 LED, G11 LED of G12 led is eenvoudiger dan het vervangen van G4 halogeen naar G4 halogeen, omdat de G20 LED, G11 LED, G12 LED vervangers met de handen vast gepakt mogen worden, dat het monteren een stuk gemakkelijker maakt.
Ga ook over naar LED en start direct met besparen.
*ADVIES: Gebruik een geschikte omvormer / trafo indien de lampjes rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten, ivm een langere LED levensduur.
*Worden de LED lampjes rechtstreeks op het 12 Volt (G11 of G12) systeem aangesloten, zoals op een Accu, dan heeft u geen omvormer benodigd.
*De G20 LED heeft geen voorschakel benodigd indien deze gebruik op een 12 Volt of 24 Volt systeem.
G4 led steeklampjes
G4 led verlichting
G4 led lichtbronnen
G4 halogeen steeklampjes vervangen door G4 led lampen
G4 halgoeen priklampjes vervangen door G4 led lampen
G4 led lampen 12 Volt
G4 led lampen 24 Volt

Alle 6 resultaten