Hieronder vindt u de halogeen vervangers in led. Het zijn vervangers voor de huidige halogeen lampen. Het vervangt uw tradtitonele halogeen lamp. U gaat met onderstaande led lampen besparen op uw energierekening. De onderstaande lampen op 110Volt en 230Volt zijn 1 op 1 uit te wisselen. Gaat u 12Volt of 24Volt halogeen lampen vervangen, die gebruik maken van een omvormer, dan adviseren wij om uw omvormer (bij gebruik van een omvormer) ook direct te vervangen voor een langere led levensduur. Wij gaan immers voor kwaliteit en een langere levensduur. Een aantal voorbeeld halogeen lamp vervangers in led zijn: R7S led lamp; G4 led lampje; GU10 led lamp; G9 led lampje; GU11 led lampje; MR8 led lamp: MR11 led lamp: MR16 led lamp; AR111 led lamp; ES111 led lamp; Reflector lamp

Halogeen lampen | lichtbronnen vervangen door led lampen.

Losse halogeen led lampen | Losse led halogeen lichtbronnen.

De Vervangers in led voor uw traditonele halogeen lampen vindt u bij ODF – OWN DESIGN.

Vervangen van halogeen lampen door led is vrij eenvoudig als het gaat om 110Volt of 230Volt. Met de led lampen van ODF zijn er geen aanpassingen noodzakelijk. De (dimbare) halogeen lampen kunnen 1 op 1 uitgewisselt worden voor (dimbare) led lampen.

Er zijn veel model halogeen lichtbronnen op de markt. ODF  heeft diverse vervangers (ontwikkelt) om de (dimbare) halogeen lichtbronnen te vervangen. Als het niet nodig is om uw armatuur te vervagnen, adviseert ODF om alleen de lichtbron te vervangen voor een led lichtbron. Het vervangen van de lichtbron is duurzamer en beter voor ons milieu, dan de complete armatuur te vervangen. In de meeste gevallen kunt u in een handomdraai uw halogeen lichtbron | lamp vervangen voor een led lamp van ODF.

ODF heeft diverse soorten halogeen led lichtbronnen vervangen door led lichtbronnen.

Een aantal voorbeelden van de halogeen lampen die vervangen kunnen worden door led lampen:

 

  • G4 led lampje. Dit is een klein halogeen steeklampje van glas met hele dunne pinnetjes die in de G4 voet wordt geprikt. Deze lampjes werken in een huishouding in de meeste gevallen op gelijkspanning in combinatie een omvormer op 12Volt of 24Volt. Bij het vervangen van de G4 halogeen voor een G4 led lamp, adviseert ODF om de omvormer direct te vervangen voor een geschikte led omvomer, voor een langere led levensduur. De lampjes komen voor in inbouwspotjes, Afzuigkap verlichting, draadsysteem verlichting en leeslampjes op 12Volt of 24Volt. Een aantal van onze G4 led lamp modellen werken ook rechtstreeks in combinatie met zonnepanelen. Dit zorgt voor 100% GRATIS led licht.
  • GU4 (MR11) led lamp: Dit is een halogeen steek lamp. Deze lampjes komen o.a. voor in inbouwspotjes, railsysteem verlichting, etc.
  • GU10 halogeen lamp. Dit zijn halogeen lampen die vervangen kunnen worden door GU10 led lampen. Het zijn lichtbronnen die voorkomen in inbouwspotjes.
  • GU11 halogeen lamp. Deze GU11 halogeen lamp is een kleinere model dan de GU10 lichtbron. De GU11 led lampen komen voor in inbouwspotjes.
  • MR8 halogeen lamp. De MR8 halogeen lampjes kunt u vervangen door MR8 led lampjes. De MR8 zijn kleine glazen halogeen lampjes met 2 steekpootjes die in de MR8 fitting gedrukt wordt. Deze MR8 lampjes| lichtbronnen werken op 12Volt laagspanning. In een huishouding wordt dus gebruik gemaakt van een omvormer, die zorgt dat de 110Volt of 230Volt spanning wordt omgezet naar 12Volt. ODF adviseert bij het vervangen van de MR8 lampjes om uw huidige omvormer te vervangen voor een geschikte omvormer voor led voor een langere led levensduur.
  • MR11 halogeen lamp. De MR11 lichtbron is iets groter dan de MR8 lichtbron. Vervang uw MR11 lamp voor een MR11 led lamp. De MR11 led lampen komen voor in inbouwspotjes en draadsysteem verlichting.
  • MR16 halogeen lamp. De MR16 is de grootste variant in de steekpin lampjes. Vervangen van de MR16 lampjes | lichtbron kan door ze te vervangen voor de MR16 led lampen.  ODF adviseert bij het vervangen van de MR16 lampen om uw huidige omvormer te vervangen voor een geschikte omvormer voor led voor een langere led levensduur.  De MR16 led lampen komen voor in inbouwspotjes en draadsysteem verlichting.