G4 led lampjes

G4 HALOGEEN VERVANGERS IN LED LAMPJESHet vervangen van G4 halogeen lampjes kan eenvoudig met deze (Own Design) G4 led lampjes van ODF.


Bekijk hier via youtube hoe de lampjes te vervangen.

g4 led lamp odf

KLIK OP HET G4 HALOGEEN LAMPJE

BEKIJK HOE HET G4 HALOGEEN LAMPJE VERVANGEN WORDT DOOR EEN G4 LED LAMPJE VAN ODF EN BEGIN DIRECT MET BESPAREN
 

Meest verkocht

RECENT BEKEKEN

  augustus 16, 2017
  g4 led lamp odf

  Ontwikkeling G4 led lampjes

  G4 led lampjes

  Lichtbron in led. De G4 led lampjes zijn bij ODF in diverse led lichtkleuren leverbaar.

  De voltage van G4 led lampen zijn 12Volt en 24Volt laagspanning.

  *Worden G4 led lampjes rechtstreeks op 110Volt of 230Volt netspanning gebruikt, dan is er een omvormer benodigd.

  LED Lamp G4 12V  en 24Volt halogeen vervangers

  Dit zijn de G4 LED lampen vervangers van de G4 Halogeen glas lampje. Deze G4 led lampjes zijn  uitstekend geschikt zijn om halogeen spotjes met deze G4 12V en 24Volt voet te vervangen. De pennen staan 4 mm uit elkaar, vandaar de G4 in G4. Deze fitting wordt gebruikt voor 12V en 24Volt halogeen en LED lampen.

  De G4 LED lampjes leveren wij in verschillende kleuren licht: Warm wit (2700 Kelvin) en in Warm wit (3000 Kelvin) led verlichting. De lichtkleur is heel persoonlijk. Warmwit is het meest geschikt voor sfeer in huis, op het kantoor of in de winkel. Deze lichtkleur is zeer sfeervol in vergelijking met de lichtkleur van halogeenlampen.

  Gewoon je G4 halogeen lamp eruit trekken, de G4 LED lamp erin steken, klaar! Zo simpel is. De besparing levert ca 90% op van uw huidige lichtverbruik.

  *Vervang bij gebruik van een omvormer altijd een geschikte omvormer die geschikt is voor led lampjes, voor een langere led levensduur!